صفحه سفید مرگ وردپرس

دسته بندی ها : آموزشگاه 24 مارس 2013 خانه وردپرس 1209 بازدید

27247

اگر چندین سال است که از وردپرس استفاده می کنید، حتما حداقل یک بار با صفحه سفید مرگ (!) مواجه شده اید. صفحه سفید مرگ در وردپرس، از آن مشکلاتی است که واقعا آزاردهنده است. یکی از دلایل آن این است که این صفحه پنل ادمین وردپرس را بر روی شما قفل می کند. در این حالت دست شما از همه جا کوتاه است.

بدترین نکته در مورد صفحه سفید مرگ وردپرس این است که گاهی تنها یک قسمت خاصی از بسایت شما را درگیر می کند. برای مثال بعضی اوقات در حالی که تمام بخش های وبسایت به خوبی نمایش داده میشوند،  شما تنها وقتی این صفحه را می بینید که به قسمت ادمین وارد می شوید. در موارد دیگر نیز گاهی فقط در برخی از پست ها این صفحه را مشاهده می کنید. ما در این مقاله وردپرسی سعی می کنیم که چگونگی حل این مشکل را برای شما بیان کنیم.

توجه: قبل از اعمال هر گونه تغییر در وردپرس یا سایت، بکاپ گرفتن فراموش نشود.

 

دلیل نمایش صفحه سفید چیست؟

بیشتر مواقع، زمانی که با صفحه سفید مرگ در وردپرس روبرو می شوید، دلیل آن استفاده بیش از حد از حافظه است. این اتفاق ممکن است به سه دلیل رخ داده باشد: اول اینکه ممکن است به خاطر نصب یا اعمال تغییرات درافزونه هایی خاص باشد. دوم، از پوسته باشد. دلیل سوم نیز می تواند مشکلی باشد که در هاست شما ایجاد شده. به هر حال با توجه به اینکه ممکن است هر کدام از این موارد مشکل ساز باشند، راه حل های زیادی نیز می توان در نظر گرفت که ما به مهم ترین و آسان ترین هایش اشاره ای خواهیم کرد.

آیا این مشکل در سایت های دیگر شما نیز ایجاد شده؟

اگر چندین سایت وردپرسی دارید و یکی از آنها دچار چنین مشکلی شد، به سرعت سایت های دیگر خود را نیز چک کنید تا مطمئن شوید که این مشکل تنها در همین یک دامین است یا سایت های دیگر نیز درگیر چنین مشکلی هستند. اگر تمام سایت های شما با این خطا مواجه شده اند، پس به احتمال قوی مشکلی برای فراهم آورنده هاست شما ایجاد شده است. و همچنین در صورتی که فقط یکی از سایت های شما این مشکل را دارد، احتمالا پوسته یا افزونه باعث ایجاد آن شده است.

افزایش مقدار مموری

همانطور که پیش تر گفته شد، بیش تر اوقات صفحه سفید مرگ به دلیل استفاده بیش از حد از حافظه به وجود می آید. در این صورت راه حلی که می توان از آن استفاده کرد، به شرح زیر است:

ابتدا فایل wp-config.php را که در فولدر اصلی وردپرس قرار دارد باز کنید. سپس کد زیر را داخل تگ اصلی php وارد نمایید.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

با این کار، مقدار حافظه را به ۶۴ مگابایت افزایش داده اید.

غیر فعال سازی تمام افزونه ها

اگر مورد بالا کارساز نبود، یا اگر مقدار حافظه شما بالاست (مثلا ۲۵۶ یا ۵۱۲ مگابایت است) باید راه حل های دیگر را امتحان کرد. در این موارد (و مواردی که ما تاکنون مشاهده کرده ایم) مشکل همیشه یک افزونه یا یک پوسته بوده است. پس بیایید چگونگی غیرفعال کردن تمام افزونه ها را با یکدیگر مرور کنیم. این کار را برای این انجام می دهیم تا پس از آن یکی یکی افزونه ها را فعال کنیم تا ببینیم مشکل از کدام یک از آن هاست.

زمانی که با صفحه سفید مرگ وردپرس مواجه می شوید، احتمالا قسمت پنل ادمین بر روی شما قفل خواهد شد. پس نمی توانید از طریق معمول افزونه ها را غبر فعال کنید. در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه افزونه ها را بدون دسترسی به قسمت ادمین غیرفعال کرد.

چندین راه برای انجام این عمل وجود دارد اما آسان ترین آن ها این است که که از طریق اف تی پی (نرم افزار مخصوص
FTP)  به فولدر wp-content بروید. در آنجا فولدری به نام plugins مشاهده خواهید کرد. اکنون نام آن را به هر چیزی که دلتان می خواهد تغییر دهید. پس از انجام این عمل تمام افزونه های شما غیرفعال می شوند. (نگران نباشید)

پس از غیرفعال سازی، اگر مشکل از افزونه ها بوده، شما قادر به وارد شدن به بخش ادمین خواهید بود. بعد از وارد شدن به بخش ادمین، اگر درست شد، پس از ورود به وردپرس و باز کردن صفحه مربوط به افزونه ها (و دیدن اینکه همۀ افزونه ها غیرفعال شده است)، دوباره به فولدر wp-content بروید و فولدر افزونه ها را به نام plugins تغییر دهید. حالا می توانید افزونه ها را یک به یک فعال کنید تا زمانی که سایت شما دوباره با صفحه سفید مرگ روبرو شود. حالا می دانید مشکل از کدام افزونه است.

جایگزینی پوسته پیش فرض با پوسته فعلی

اگر مطمئن شدید که مشکل نه از حافظه است و نه از افزونه ها، باید جایگزین کردن پوسته فعلی با یکی از پوسته های پیش فرض وردپرس یعنی TwentyEleven یا TwentyTen را امتحان کنید. برای انجام این عمل ابتدا از فولدر پوسته بکاپ بگیرید و سپس فولدر پوسته فعلی تان را پاک کنید و یا آنرا تغییرنام دهید. پس از انجام این عمل خود وردپرس به صورت خودکار پوسته پیش فرض را فعال می کند.

همچنین اگر حرفه ای هستید و از phpMyAdmin سردرمی آورید، می توانید به آن سری زده و بر روی تیبل wp_options کلیک کنید و سپس از آنجا سه مقدار template و stylesheet و را به twentyeleven تغییر دهید.

اگر این راهکار مشکل را حل نکرد، باید نگاهی به فایل functions.php پوسته خود بیاندازید. اگر این فایل فضای خالی یا اضافی در قسمت پایین، بالا یا بین خطوط خود دارد، باید به دنبال رفع مشکل باشید. همچنین اگر از قالبی استفاده می کنید که کدنویسی ضعیفی دارد، می تواند سرمنشا تمام این مشکلات باشد. (ویژگی های یک قالب خوب را که فراموش نکرده اید!)

خوب! این هم از راه حل های احتمالی خانه وردپرس برای حل مشکل باز نشدن سایت وردپرس (مواجهه با صفحه سفید)! از شما خواهشی داریم: اگر شما نیز با این مشکل مواجه شده اید و از راه دیگری برای حل آن استفاده کرده اید، لطفا ما را نیز در جریان بگذارید. شاید بازدیدکننده ای جوان، با خواندن دیدگاه ها مشکلش حل شود.

آرزوی قلبی ما استفاده شما از سایت وردپرسی تان بدون هیچ مشکلی است. اگر هم خدایی نکرده به مشکلی برخوردید، نگران نباشید؛ ما اینجاییم.. !

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    لینک کوتاه :
    0